33 45 00 20 post@saselektro.no

Ladestasjon Sandefjord

Har du elbil og tenker på å skaffe deg en trygg måte å lade på? Kontakt SAS Elektro for å få hjelp med å sette opp ny ladestasjon i Sandefjord. 

Se våre tjenester

 

Din ladetrygghet er vår garanti 

Mange bileiere er ikke klar over hvor farlig det kan være å lade elbilen i vanlig stikkontakt. 

De siste årene har antall elbiler og ladbare biler i Norge skutt i været. Dette betyr at flere velger den enkle løsningen som er å lade fra en vanlig stikkontakt hjemme. Dessverre kan dette gi fatale konsekvenser. 

Et par ting som er greit å vite når du lader med vanlig stikkontakt: 

  • Du lader kun med bilens “nødlader” og ladestrømmen er begrenset til å lade med kun 10 A.
  • Bilens medfølgende lader plugget i vanlig stikkontakt er ikke egnet for permanent lading. 
  • Økt risiko for brann

Installerer du en ladestasjon i Sandefjord fra SAS Elektro, lader du bilen din både sikkert og lovlig. I tillegg utnytter du bilens ladekapasitet til det fulleste. 

Les mer: Elektriker Larvik

Sov godt om natten 

Sov trygt og godt om natten mens bilen din lades. Ladesikkerhet er uhyre viktig, og én brann er alltid en brann for mye. Derfor er det veldig viktig for oss å få frem hvordan du bør lade elbilen din på den absolutt sikreste måten. Vi mener at trygghet og effektivitet er alfa og omega når du setter opp en ladestasjon. Derfor gjør vi en ekstra innsats for å gjøre ladebokser mer økonomisk tilgjengelig for våre kunder.  

Vi tilbyr gode løsninger og priser på ladere med kapasitet helt opp mot 32 A, dersom du ønsker det. 

Om oss

Vårt mantra er at din sikkerhet er vår garanti. Våre elektrikere har en god miks av ekspertise, rutine, ungdommelig kreativitet og yrkesstolthet. Det gjør vårt firma godt tilpasset de arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss. 

Enten du trenger bistand med å sette opp en ladestasjon i Sandefjord, installere smarthusløsning eller bytte et sikringsskap, kan vi hjelpe deg. Med dine behov i fokus setter vi vår ære i levere trygge og effektive løsninger til avtalt tid og pris. Vi hjelper deg både med store og små prosjekter hjemme hos deg selv eller til bedrifter.

Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat i dag dersom du har spørsmål eller ønsker å  bestille en befaring. 

 

Se våre tjenester