33 45 00 20 post@saselektro.no

Elektriker Sandefjord

Har du behov for elektriker i Sandefjord? SAS Elektro er et profesjonelt og innovativt elektrikerfirma som kan bistå med en rekke tjenester.  

Se våre tjenester

La oss fikse anlegget ditt

Sikringsskapet er husets bankende hjerte og vi opplever litt for ofte at nyere hus ikke har byttet ut sitt gamle elektriske anlegg. Dette er virkelig noe å tenke på da dagens bruksmønster er et helt annet enn det en gang var. 

Et eldre sikringsskap kjenner garantert på det økte strømforbruket vi har i dag, og det vil derfor ikke være uvanlig med både varmegang og jordingsfeil.

Merker du at sikringene dine går ofte, lukter det brent i sikringsskapet eller knitrer det inne i skapet? Vi har lang erfaring med vedlikehold av elektriske anlegg. Har du et eldre sikringsskap anbefales det at du bytter det ut med et nytt, men ikke glem at dersom det skal gjøres endringer eller installeres et nytt sikringsskap må dette alltid gjøres av en registrert og godkjent el-installatør. 

Dette er noen av oppdragene vi tar på oss:

  • ENØK
  • Varmeanlegg
  • Elbil-lading
  • Sikkerhet og alarmsystemer (brann, tyveri, kameraovervåking, nødlys m.m)
  • Nytt sikringsskap 
  • Energieffektivisering

Les mer: Ladestasjon Sandefjord

Vi kan bistå din bedrift 

Elektrikerne våre i Sandefjord har kombinert lang erfaring  innen de beste metodene for gjennomføringer av elektriske installasjoner i din bedrift. Våre fagfolk og elektrikere i Sandefjord er kvalifiserte til å utføre alle typer elektrotjenester. Vi kan blant annet bistå deg med tjenester og oppdrag i industri- og offentlige bygg.

Vi utfører alle typer jobber for næringsbygg i Vestfold, Telemark og Buskerud. 

Vi står for hele installasjonsprosessen, fra prosjektering til sluttførelse. Ta kontakt med din elektriker i Sandefjord dersom du ønsker bistand med installasjonsprosessen. 

Les mer: Elektriker Larvik

Hvorfor SAS Elektro AS?

Vårt mantra er at din sikkerhet er vår garanti. Våre elektrikere i Sandefjord har en svært variert kundemasse, som består av alt fra private boliger og næringsliv til komplekse installasjoner og offentlige etater. I tillegg er vår elektrostab kvalitetsbevisste og leverer et konkurransedyktig tilbud. 

Vi er nøyaktige og solide i arbeidet vi gjør og legger vår ære i å levere trygge og effektive løsninger til avtalt tid og pris. Vi opererer i hele Vestfold, Telemark og Buskerud. 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. Vi er din lokale elektriker i Sandefjord.

 

Se våre tjenester