33 45 00 20 post@saselektro.no

Elektriker Larvik

SAS Elektro er en gjeng elektrikere i Larvik som er kvalitetsbevisste. Vårt mantra er “din sikkerhet – vår garanti”.

Se våre tjenester

Belysning

Vi vet at mange er redde for skjulte kostnader som kan dukke opp. Derfor er det viktig for oss at du føler deg trygg på hele arbeidsprosessen som utføres av oss. Våre elektrikere er punktlige og strukturerte, og sammen planlegger vi jobben og utfører til avtalt tid, kvalitet og pris. 

Skal du pusse opp badet eller kjøkkenet og er ute etter gode råd for riktig belysning? SAS Elektro, din lokale elektriker i Larvik, bistår ved riktig valg av belysning hjemme hos deg. 

Husets navle

Kjøkkenet er husets navle hvor man samles til både hverdag og kos. Derfor er kjøkkenbelysningen en viktig del av rommet. Her skjer alt fra matlaging til lekser med barna.  

Vi kan hjelpe deg med å gjøre tiltak som både gir bedre belysning og lavere energiforbruk i boligen. Enten det er downlight, under- og overlys eller spotskinner, kan du væres sikker på at vi finner en god løsning for deg. 

Behagelig baderomsbelysning

Man går gjerne inn på badet mange ganger i løpet av en dag. I det ene øyeblikket ønsker du sterkt lys for å sminke eller barbere deg, i det neste vil du ha mer stemningslys når du skal ta deg et varmt bad. For å tilfredsstille disse behovene kan for eksempel en kombinasjon av innfelte downlights og vegglamper rundt speilet være en god løsning. Slike løsninger hjelper vi deg gjerne med.

Utover å bistå med riktig valg av belysning, er dette noen av oppdragene vi gjør daglig: 

  • Bytte av elektriske anlegget 
  • Gulvvarme
  • Brann- og innbruddsalarm 
  • ENØK

Les mer: Ladestasjon Sandefjord

Om SAS Elektro

SAS Elektro er et innovativt og nytenkende elektrikerfirma som utfører alle typer elektrikertjenester i Vestfold, Telemark og Buskerud. Vi setter alltid dine behov i fokus, og garanterer topp kvalitet og service fra alle våre montører. Vi leverer kun produkter fra kjente og pålitelige merkeleverandører. 

Vi hjelper deg gjerne med alt fra store prosjekter til mindre serviceoppdrag. Ta kontakt med oss i dag dersom du har behov for en elektriker i Larvik eller omegn.

Se våre tjenester