Elbillader Sandefjord

SAS Elektro tilbyr de fleste tjenester innenfor elektriske installasjoner. Trenger du Elbillader i Sandefjord? Våre elektrikere har høy faglig kompetanse og er pålitelige.

Se våre tjenester

Vanlig stikkontakt er brannfarlig 

Lading på vanlig stikkontakt kan føre til brann og livsfarlige situasjoner. DSB erfarer ofte varmegang, smelteskade og branntilløp som følge av feil lading under tilsyn

Videre er det viktig å nevne at skjøteledninger og adaptere ikke er tillatt når du skal lade elbilen. Det kan være fristende å bruke en skjøteledning dersom ladekabelen som fulgte med bilen er for kort eller om kontakten ikke passer, men dette kan øke faren for elektrisk sjokk og brann ved isolasjonsskade, kortslutning og overbelastning.  

Våre elbilladere er av ytterste kvalitet. Vi leverer komplette elbilladere, inkludert montering og en 5 meter ladekabel til konkurransedyktige pris. Ta kontakt med oss i dag for å sjekke tilstanden på anlegget og få råd om hvordan du kan å mest ut av din elbillader. 

Les mer: Elektriker Sandefjord

Det mest brannsikre alternativet

Med en ladeboks lader du både sikrere og raskere enn ved bruk av vanlig stikkontakt. 

Fordeler med ladeboks:

  • Enklere lading 
  • Sikrere lading 
  • Raskere lading 
  • Investering i egen bolig

Vi bistår med å sette opp elbilladere i borettslag og sameie om dette er ønskelig. Vi er også behjelpelige med tilpassede løsninger for borettslaget, sameiet eller din bedrift. 

Les mer: Ladestasjon Sandefjord

SAS Elektro AS 

Vårt mantra er at din sikkerhet er vår garanti. Våre elektrikere har en god miks av ekspertise, rutine, ungdommelig kreativitet og yrkesstolthet. Det gjør vårt firma godt tilpasset til de arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss. 

Enten du trenger bistand med å sette opp elbillader i Sandefjord, installere smarthusløsning eller bytte sikringsskap, kan vi hjelpe deg. Med dine behov i fokus setter vi vår ære i levere trygge og effektive løsninger til avtalt tid og pris. Vi hjelper deg både med store og små prosjekter hjemme hos deg selv eller på arbeidsplassen.

Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat i dag, eller en avtale om befaring.

 

Se våre tjenester